INVITE ONLY

06.04-06.04

INVITE ONLY

INVITE ONLY on kohdennettua yleisötyötä, yhden päivän mittainen symposium, tapahtuma ja bailut, johon juuri sinulla saattaa olla pääsy. 

INVITE ONLY tarjoaa kutsun saaneille kulttuurista pääomaa, esityksiä, taidekeskustelua, debatteja, bileet, piiskaa, puheita, ruokaa.

INVITE ONLY työryhmä haastatteli Teater Viiruksen taiteellista johtajaa Jussi Sorjasta ja yleisötyöntekijää Marja Vuorta ja loi haastattelun pohjalta kyselylomakkeen.

Täyttämällä lomakkeen saatat saada kutsun INVITE ONLY tapahtumaan.

INVITE ONLY on tietoisen eksklusiivinen ja kysyy mitä on kulttuurinen pääoma? Mitä on tämän päivän kulttuurielitismi ja ketä siihen kuuluu? Entä pitäisikö sitä hävetä vai juhlia? 

INVITE ONLY on maksuton tapahtuma, joka sisältää kaksi lippua lauantain 6.4. Teater Viiruksen näytöksiin VERSAILLES (klo 14) ja COWBOY FÖRSVUNNEN (klo 19)

INVITE ONLY tarjoaa kutsun saaneille esitysten välissä pientä purtavaa. Illan Viirus GUEST esitys Cowboy försvunnen alkaa klo 19, jonka jälkeen on bileet ja juhlapuheita. Tapahtuma päättyy joskus ehkä klo 2:00.

LINE-UP:
Essi Eirene
DJ Fuck HSL 
Spotify

Illan juhlapuhujat:
@pikakahvimemegirl
Antonia Henn

INVITE ONLY tapahtumaa on tukenut Teater Viirus, Nygréns stiftelse, Otto A.Malms donationsfond ja Svenska Teaterföreningen i Finland.

Kalenteri