Liput

Osta lippuja

Kätevin tapa ostaa lippu on suoraan verkosta (linkki lipunmyyntiin), jolloin lippu lähetetään sähköpostiisi.

Voit näyttää lippua puhelimestasi ovella tai tulostaa sen. Voit tarvittaessa myös tulostaa ennakkoon ostetun lipun ovelta.

Lippujemme hinnat vaihtelevat esityskohtaisesti. Voit tarkistaa hinnat esitysten kotisivuilta ja lipunmyyntisysteemistä. Hintaan sisältyy käsittelymaksu.

Lippuvaraus

Lippuja Viiruksen esityksiin voi varata puhelimitse +358 (0)9 440 224 tai sähköpostitse biljetter@viirus.fi.

Huomioithan, että vastaamme soittoihin ja sähköpostiviesteihin vain toimistoaikaan (arkisin 10-16) ja mahdollisuuksien mukaan alkaen tunti ennen esitystä.

Liput lunastetaan ovelta viimeistään 20 minuuttia ennen esitystä. Varauksen yhteydessä lähetämme myös laskun, jonka maksamalla saat liput ennakkoon sähköpostiisi.

Kulttuurisetelit

Varatut liput voi lunastaa lippukassaltamme Smartum ja Edenred kulttuuriseteleillä. Sovellus ja korttiversiot seteleistä toimivat myös. Kulttuuriseteleillä ei valitettavasti voi ostaa lippuja ennakkoon verkosta.

Lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin vapaavalintaisella arvolla täältä. Meidän kausikorttimme on myös loistava lahjaidea!

Toistaiseksi lahjakortilla ei voi ostaa lippuja verkosta, vaan varaukset on tehtävä Viiruksen kautta (toimistoaikaan biljetter@viirus.fi tai 09 440 224).

Lahjakorttia voi käyttää sekä Viiruksen omiin produktioihin, että GUEST-esityksiin. Koko lahjakortin summa on käytettävä kerralla. Jos varauksen summa ylittää lahjakortin arvon voi lopun maksaa joko laskulla tai ovella.

Peruslippu Viiruksen esitykseen on 31 €. GUEST-esitysten lipunhinnat vaihtelevat.

Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostohetkestä.

Pyörätuolipaikan varaaminen

Pyörätuolipaikat varataan joko puhelimitse soittamalla +358 (0)9 440 224 (arkisin 9–16 ja mahdollisuuksien mukaan alkaen tunti ennen esitystä) tai sähköpostitse biljetter@viirus.fi.

Avustaja pääsee pyörätuolin käyttäjän kanssa esitykseen ilmaiseksi, mainitsethan varauksessa myös avustajan läsnäolosta.

Suuren salin ja Studio 1:n katsomorakenne vaihtelee, mutta pyörätuolipaikat ovat aina lattiatasolla sijaitsevassa eturivissä ellei esityksen tiedoissa toisin mainita. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa mielellään saliin saapumisessa.