Tilat ja vuokraukset

Viirus (Välimerenkatu 14) sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella. Raitiovaunu 9:n pysäkki on aivan talon edessä ja linjojen 8 ja 7 pysäkit ovat noin 300 metrin etäisyydellä. Ruoholahden metroasema on viiden minuutin kävelymatkan päässä. 

Viiruksesta voi vuokrata tiloja ympäri vuoden harjoituksiin, työpajoihin, seminaareihin, elokuvakuvauksiin, konsertteihin, keskustelutilaisuuksiin, muihin tapahtumiin ja juhliin. 

Lisätietoja, hinnastoa ja saatavuutta voi tiedustella viirus@viirus.fi osoitteesta tai puh. 09-440224 (arkisin 10-16, joulu-loppiainen sekä juhannus-heinäkuu kiinni)  

Repsal Busholmenin vuokraustiedustelut tästä

Suuri sali (kokonainen tai jaettu)

Tekniset tiedot / koko sali (100 %): 350 m2, leveys 15,7m, pituus 19,8m, ripustuskorkeus 5,2m. Black box -tyylinen teatterisali, podesta -katsomossa on maksimissaan noin 120 istumapaikkaa.

Pakettiauto (korkeus maksimissaan 2,7m) on ajettavissa takanäyttämön läheisyyteen. Erilaista tekniikkaa on saatavilla sopimuksen mukaan (mm. perinteiset teatteriheittimet, liikkuvia ja staattisia led-heittimiä, äänentoistolaitteisto).

Salissa on anniskeluoikeus.

Tekniset tiedot / jaettu sali (50 %): 125 m2, leveys 10m, pituus 10m, ripustuskorkeus 5,2m. Suuri sali on jaettu kahdeksi pienemmäksi näyttämöksi molton-kankaalla ja esitys-ja harjoitusajat jaetaan kunkin ryhmän tarpeen mukaan. Näyttämöiden välillä ei ole äänieristystä. Podesta -katsomossa on maksimissaan noin 60 istumapaikkaa.

Pakettiauto (korkeus maksimissaan 2,7m) on ajettavissa takanäyttämön läheisyyteen. Erilaista tekniikkaa on saatavilla sopimuksen mukaan (mm. perinteiset teatteriheittimet, liikkuvia ja staattisia led-heittimiä,
äänentoistolaitteisto).

Salissa on anniskeluoikeus.

Studio 1

Studio 1 soveltuu pienimuotoisiin tapahtumiin. 

Tekniset tiedot: 58 m2, leveys 5,8m, pituus 10m, ripustuskorkeus 2,9m. Perinteiset teatteriheittimet,
perusäänentoisto (left-right), katossa noin 1x1m grid, ripustuskuorma 100kg/m2.

Yleisökapasiteetti maksimissaan 30 istumapaikkaa. Tilassa on lukittavaa kaappitilaa.

Salissa ei ole anniskeluoikeutta. 

Galleriet

Galleriet sopii konserteille, klubeille, puheohjelmalle, seminaareihin ja juhliin. Tilaan ei ole mahdollista rakentaa nousevaa katsomoa ja ripustusmahdollisuutta ei ole. 

Tekniset tiedot: 115 m2. Aula- ja galleriatila, jossa suuret ikkunat Välimerenkadun suuntaan. Tekniikka
sovittavissa erikseen. Yleisökapasiteetti istuma- ja seisomapaikkoineen maksimissaan 40-50 (riippuen asettelusta). Tilaan saatavilla myös anniskelu.

Amfiteatteri

Amfiteatterissa rajana on vain taivas ja suomalaiset sääolosuhteet.

Tekniset tiedot: puolikaaren muodossa oleva ulkonäyttämö, lava 16 m2, katsomo 100 m2, yleisökapasiteetti maksimissaan 150 istumapaikkaa.

Tilassa ei ole kiinteätä tekniikkaa. Sähkönsyöttö saatavissa 1x16A. Voimavirtaa 3x32A saatavilla sopimuksen mukaan.