Viirus rekrytoi: haemme teatteriteknikkoa!

Viiruksen tekniikkaosasto cooleimmillaan.

Etsimme joukkoomme kokoaikaista, sekä itsenäiseen että ryhmätyöskentelyyn kykenevää teatteriteknikkoa, jolla on halua työskennellä ryhmäteatterin toimintatapojen mukaisesti. Työ tapahtuu Viiruksen omien produktioiden sekä vierailu- ja kiertuetoiminnan parissa. Työkieliä ovat pääsääntöisesti ruotsi ja suomi, silloin tällöin myös englanti.

Keskeisimmät työtehtävät:

  • valo-, ääni- ja videoteknikkona toimiminen
  • esitysten tekninen rakentaminen ja purku
  • teknikkona toimiminen kiertue-esityksissä
  • esitysten valo- ääni- ja videoajo omissa esityksissä
  • lavasteiden ja katsomon rakentaminen ja purkaminen
  • teknisen kaluston huoltaminen
  • osallistuminen kollektiiviseen kehittämistyöhön teatterin hyväksi

Edellytämme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta, ääni-, valo- ja videojärjestelmien tuntemusta, vähintään B-ajokorttia sekä vähintään 2 vuoden työkokemusta alalta. Lisäksi arvostamme ruotsin kielen taitoa tai halua oppia sekä C1- tai korkeampaa ajokorttia.

Tarjoamme paikan taiteellisesti kunnianhimoisessa ja tiiviissä työyhteisössä, jossa työtehtävät vaihtelevat. Palkkaus teatterialan TES:n mukaan. Työsopimus on määräaikainen, 1 vuosi, jossa on kahden kuukauden koeaika. Työ alkaa tammikuussa 2023. Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Atte Pukero (+358 40 538 7068) arkisin klo 12–15.

Toimita CV ja vapaamuotoinen hakemusteksti sähköpostitse osoitteeseen atte.pukero@viirus.fi. Hakuaika päättyy 11.12.2022 kello 23.59.

Mikä Viirus?

Teater Viirus on Helsingin Jätkäsaaressa toimiva, pääasiassa ruotsinkielinen ryhmäteatteri. Kahdella näyttämöllämme sekä aulatiloissa esitetään omien produktioiden lisäksi runsaasti vierailevien ryhmien esityksiä. Viiruksella on myös aktiivista kiertuetoimintaa. Viiruksen tekninen osasto hoitaa laaja-alaisesti kaikkea esitystekniikkaan ja muita tiloihimme liittyviä asioita.