Viirus KLUBB herättää Gallerietin henkiin!

Viirus potkaisee taas KLUBB-illat käyntiin hienolla kattauksella konsertteja! Lavalla näemme rivin kiinnostavia artisteja, jotka tarjoavat tunnelmallisia ja intiimejä esiintymisiä Viiruksen Gallerietissa. Tässä esittelemme syksyn KLUBB-kokoonpanon.

30.9. Paul Elias (solo)

Laulaja-lauluntekijä ja multi-instrumentalisti Paul Elias julkaisi debyyttialbuminsa  Luonnonvoimii vuonna 2020 ja lukeutuu suomen lupaavimpien nuorten artistien joukkoon. Hän luo parhaillaan toista albumiaan ja esittää Viiruksessa soolokonsertin

Paul Elias avaa KLUBB-syksyn soolokeikallaan 30.9.

14.10. Matti Johannes Koivu (soolo)

Matti Johannes Koivu on suomen taitavimpia laulaja-lauluntekijöitä, joka kirjoittaa tunteella ja selkeydellä. Hän hakee vapaasti inspiraatiota folk- ja beatmusiikista ja suhtautuu suurella intohimolla live-esiintymisiin.

28.10. Helsinki Synth City

Pohjoismaiden suurin synthwave-tapahtumien järjestäjä vie sinut matkalle suoraan 80-luvulle. 2080 siis! Viiruksen lavalla näemme genren kaksi tunnetuimpia nimiä Suomessa: Levinsky ja Millennium Falck.

11.11. Antti Autio (soolo)

Antti Autio soittaa polveilevaan kitarointiin ja vahvan runolliseen tekstiin pohjautuvaa musiikkia. Hänet tunnetaan omaperäisestä tyylistään ja intensiivisistä ja intiimeistä konserteistaan.

25.11. Bubbeli (duo)

Bubbeli hurmasi suomenruotsalaisen yleisön lämminhenkisellä ja omaperäisellä indie-reggaellään Mååhe singlen myötä vuonna 2018. Siitä lähtien hän on pysynyt vankasti paikallaan ruotsinkielisen musiikkiskenen kärkikastissa.

Bubbelin energinen ja omaperäinen musiikki lämmittää Gallerietissa 25.11.

10.12. SUAD

SUADin sävellyksiin ja soundimaailmaan liittyy tunnusomaisesti omakohtaisuus ja erilaiset tummat sävyt. Suadin debyyttialbumi on artistin mukaan matka syviin vesiin, jossa omat henkilökohtaiset tunteet ja asiat sekoittuvat luovaan prosessiin, jopa tahattomasti.

Syksyn viimeinen KLUBB-esiintyjä on SUAD