Tervetuloa Viiruksen uusille kotisivuille

Viirus.fi on saanut kasvojenkohotuksen ja kunnon päivityksen!

Uudet kotisivut ovat nopeammat, joustavammat ja saavutettavammat. Olemme pyrkineet siihen, että tieto sivuillamme olisi saavutettavaa ja helppolukuista.

Kalenteritoiminto on ollut tärkeässä roolissa uudistuksessa. Leveällä ja monipuolisella ohjelmistollamme on liian usein käynyt niin, että inhimillisistä tai teknisistä syistä tieto sivuillamme on ollut vanhentunutta tai väärää – ja niinhän ei voi olla!

Hamlet All Inclusive 2020, foto: Ernest Protasiewicz

Paremmin toimivalla kalenterilla meidän on helpompi välttää tämmöisiä vikoja tulevaisuudessa. Uuden lipunmyyntisysteemin myötä, johon siirrymme kevään 2022 aikana, integroimme myös lipunmyyntiä paremmin kotisivuille.

Uudet kotisivut pyrkivät myös helppokäyttöiset – sekä meille, että teille, tietokoneella ja puhelimella! Olemme kehittäneet ja kehitämme jatkossakin saavutettavuuttamme teatterilla.

Digitaalisten ratkaisujen on ensisijaisesti tehtävä arjesta helpompaa ja se tarkoittaa, että tekniikan pitää olla helppokäyttöistä – tätä vanhat kotisivumme eivät ole olleet!

Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt uusilla sivuillamme! Jos sinulla on palautetta voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse viirus@viirus.fi.

Familjen Bra 2020, foto: Ernest Protasiewicz