Kevään 2023 KLUBB-ohjelmisto on tässä!

Viiruksen kevään 2023 KLUBB-ohjelmisto on julkaistu! Lavalle nousee tällä kertaa muun muassa yksi Suomen pop-taivaan kirkkaimpia tähtiä, jazz-virtuooseja ja tamperelaistunut rock-muusikko Somerolta.

Sesongin avaa 17.3. Emma-ehdokkuuden Samettisuu-albumillaan saanut Rosita Luu; monipuolinen artisti, jonka albumeilla on kuultu kaikuja niin glam rockista, popista, elektrosta, soulista kuin kantrista. Monipuolisuus ja uteliaisuus on sanoitusten lisäksi yksi artistin tavaramerkeistä. Viiruksella hän esiintyy duokeikalla.

Huhtikuussa Viirus tuo yhteistyössä Helsinki Jazzin kanssa Mikko Iivanaisen soolokeikalle Gallerietiin 14.4. Kitaristi Mikko Iivanainen on erottunut suomalaisen jazzin kentällä harmonisella syvyydellään sekä saundien monipuolisuudella. Dynamiikan soitossaan lahjakkaasti hallitseva Iivanainen on vaikuttanut useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä, kuten Free Control -yhtyeessä, Nordic Trinityssä sekä Loco Motifessa.

Joni Ekman, tuo rock-kentän väsymätön ahertaja esittää soolokeikan Viiruksella 28.4. Ekman on tamperelaistunut rock-muusikko Somerolta, jonka soundissaan kuuluu rocki ja iskelmä. Hänen teksteistään huokuu tunteet nuoren miehen tuskastuttavan jumiuttavassa arjessa, johon rakkaudessa jätetyksi tuleminen sopii kuin luonnostaan.

M on laulaja-lauluntekijä, jonka musiikki on täynnä lämmintä haikeutta, pehmeää minimalismia ja toismaallisten tarinoiden poukkoilevaa kujeilua. Hän esittää triokonsertin Viiruksella 12.5. M on omintakeisella ilmaisullaan lunastanut paikkansa suomalaisen popskenen kiinnostavimpien artistien joukossa ja on vuoden 2023 Emma-ehdokas.

Kauden päättäjäisiä vietetään 26.5. kunsuomenruotsalainen bluesbändi Juzzman astuu lavalle duokeikalle. Bändi ei anna purismin häiritä taiteellista ilmaisua vaan leikittelee eri musiikkityyleillä tarjoten leikittelevää ja rentoa soundia pursuavia livekeikkoja.

KLUBB on Viiruksen intiimeistä keikoista koostuva konserttikokonaisuus teatterin Galllerietissa Helsingin Jätkäsaaressa. Konsertit alkavat aina kello 21.30, ovet vähintään tuntia ennen. Ohjelmistoon voi tulla muutoksia, päivitetyt tiedot löytyvät kotisivuiltamme: https://www.viirus.fi/

Lippuja saa ostettua verkkokaupastamme: https://fienta.com/fi/o/viirus