Biljetter

Köp en biljett på nätet

Köp biljetterna direkt på nätet. Biljetterna skickas som pdf till din e-post.

Visa dem på telefonskärmen före föreställningen eller skriv ut dem. Du kan också skriva ut en förköpt biljett vid biljettkassan.

Reservera biljett via Viirus

Biljetter kan reserveras per telefon +358 (0)9 440 224 eller per e-post biljetter@viirus.fi.

Notera att vi svarar på mail och i telefon endast under kontorstid (vardagar 10-16) samt i regel en timme före föreställningar – kontakta oss i god tid!

Biljetter som bokas via oss ska lösas ut från biljettkassan minst 20 minuter före föreställningen. Vi har biljettkassan uppe bara i samband med föreställningar.

Biljettpriser

Biljettpriserna hittar du på föreställningarnas hemsida och i biljettförsäljningssystemet. I priset ingår en serviceavgift.

Presentkort

Vi säljer presentkort med valfri summa. Var i kontakt med oss på biljetter@viirus.fi om du vill köpa ett presentkort.

Reservering av en rullstolsplats

Rullstolsplatser reserveras per telefon +358 (0)9 440 224 eller per e-post biljetter@viirus.fi. Notera att vi svarar på mail och i telefon endast under kontorstid (vardagar 10-16) samt i regel en timme före föreställningar – kontakta oss i god tid!

Assistenter får följa med på föreställningen gratis, nämn att du har en assistent med dig när du bokar din biljett.

Konstruktionen i Stora salen och Studio 1 varierar, men platserna för rullstolar finns alltid på främre raden på golvnivå, om inte annat anges i informationen om föreställningen. Vid behov hjälper vår personal gärna att ta dig till salen.