Viirus KLUBB livar upp Galleriet under hösten!

Viirus sparkar igång KLUBB-kvällarna igen med en rad fina konserter! På scen har vi en rad intressanta artister som erbjuder stämningsfulla och intima uppträdande för att liva upp Galleriet. Här introducerar vi höstens KLUBB-uppsättning.

30.9 Paul Elias (solo)

Singer-songwritern och multi-instrumentalisten Paul Elias har efter sitt debutalbum Luonnonvoimii år 2020 etablerat sig som en av de mest lovande unga artisterna i Finland. Han arbetar nu med sitt andra album och uppträder på Viirus med en solokonsert.

Paul Elias öppnar säsongen med en solospelning den 30.9

14.10 Matti Johannes Koivu (solo)

Matti Johannes Koivu är en av Finlands skickligaste singer-songwriters som skriver känsloladdat och klart. Han hämtar fritt inspiration från folk- och beatmusik och känner passionerat för att uppträda.

28.10 Helsinki Synth City

Nordens största organisatör av synthwave-evenemang tar dig på en färd rakt till 80-talet. 2080 alltså! På Viirus scen ser vi två av de mest kända namnen inom genren i Finland: Levinsky och Millennium Falck.

11.11 Antti Autio (solo)

Antti Autio spelar förkunnande gitarrmusik med starka och lyriska sångtexter. Han är känd för sin personliga stil samt intensiva och intima konserter som lösgör publiken från tid och rum.

25.11 Bubbeli (duo)

Bubbeli charmade svenskfinland med sin varma och personliga indie-reggae med singeln Mååhe år 2018 och har efter det lyckats etablera sig som en av de mest intressanta artisterna som sjunger på svenska i Finland.

Bubbelis energiska och personliga musik värmer upp Galleriet den 25.11

10.12 SUAD

SUADs musik och sound är personligt och mångfasetterat mörkt. Debutalbumet Waves (2021) är en resa i djupt vatten och albumet föddes enligt henne intuitivt då hennes känsloliv mötte den kreativa processen.

Höstens sista KLUBB-artist är SUAD