Vi lanserar ett säsongskort: se allt, hur många gånger som helst för 75 €!

Viirus lanserar den 18.8.2022 ett säsongskort som ger fritt inträde till alla teaterns produktioner och GUEST-föreställningar. Priset på säsongskortet är 75 € (inkl. serviceavgift) och gäller för höstsäsongen 2022.

– Vi är medvetna om hur dyrt det är att gå på teater och många måste därför tänka två gånger på vad man vill och kan se under säsongen säger Viirus teaterchef Jussi Sorjanen.

En säsongskortsinnehavare kan också se samma föreställning flera gånger. Med säsongskortet vill Viirus sänka tröskeln för publiken att komma på teater oftare, men också utmana dem att se föreställningar som annars kanske skulle gå förbi.

– Med Viirus GUEST har vi skapat ett av Finlands största och mångsidigaste gästspelsprogram som ger utrymme åt fördomsfri och ambitiös teater, performans, dans och konst på våra scener. Det är en otrolig pärla för konstälskare, men jag vågar påstå att ingen har lyckats se allt vi har att erbjuda under en säsong, säger Jussi Sorjanen.

GUEST: Gud skapade människan
och jag skapade kuken (2022)

– I och med säsongskortet finns det i alla fall inga ekonomiska hinder för detta, att få tiden att räcka är en fråga vi tyvärr inte kan hjälpa med. Allt som allt spelar vi 10 olika produktioner på Viirus under hösten, tillägger Sorjanen.

Säsongskortet är ett pilotprojekt för hösten 2022 som utvecklas vidare under kommande säsonger. Biljetter till föreställningar bokas på förhand via Viirus med en personlig kod som man får vid köpet av säsongskortet.

Biljetter kan bokas under kontorstid (biljetter@viirus.fi eller 09 440 224) eller vid dörren och endast om det finns plats.

Med säsongskortet får du fritt tillträde till alla föreställningar på Viirus (gäller också GUEST men inte evenemang och Viirus KLUBB-kvällar). Du kan se samma föreställning flera gånger med säsongskort.

Säsongskortet är personligt och gäller för en säsong (höst/vår). Säsongskortsinnehavaren ska vara beredd på att styrka sin identitet vid biljettkontroll.

Säsongskort går att köpa via Viirus biljettleverantör Fienta, via Viirus eller från biljettkassan under Konstens natt.

Köp ett säsongskort här!