Vuokratilat

Viiruksen tilat

Kuva: Lauri Lundahl

Kuratoidun GUEST-ohjelmiston ohella Viiruksesta voi vuokrata tiloja ympäri vuoden harjoituksiin, työpajoihin, seminaareihin, elokuvakuvauksiin, konsertteihin, keskustelutilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin. Lue lisää Open Call -hakemuksista täältä
Lisätietoja ja saatavuutta voi tiedustella ohjelmatuottaja Mirkka Maikolalta: 
mirkka.maikola(at)viirus.fi
050 5437841

Viirus Suuri sali 

350 m2: leveys 19,8 m, pituus 15,7 m, ripustuskorkeus 5,2 m.
Black box-tyylinen teatterisali, podesta-katsomossa on maksimissaan noin 150 istumapaikkaa ja salin yleisökapasiteetti ilman katsomoa noin 300 seisomapaikkaa. Pakettiauto (korkeus maksimissaan 2,7 m) ajettavissa takanäyttämön läheisyyteen. Erilaista tekniikkaa on saatavilla sopimuksen mukaan (mm. perinteiset teatteriheittimet, liikkuvia ja staattisia led-heittimiä, äänentoistolaitteisto).

Studio 1 


58 m2: Leveys 5,8 m, pituus 10 m, ripustuskorkeus 2,9 m.
Perinteiset teatteriheittimet, perusäänentoisto (left-right), katossa noin 1x1m grid, ripustus 100kg/m2. Yleisökapasiteetti maksimissaan 45 istumapaikkaa.
Tilassa myös lukittavaa kaappitilaa.

 

Galleria

115 m2: Aula- ja galleriatila, jossa suuret ikkunat Välimerenkadun suuntaan. Sopii erityisen hyvin konserttien, klubien, performanssien, seminaarien ja muiden kevytrakenteisten tapahtumien järjestämiseen. Tekniikka sovittavissa erikseen. Kalusteet täysin muunneltavissa. Yleisökapasiteetti istuma- ja seisomapaikkoineen yhteensä 80.
Tilaan saatavilla myös satelliittibaari ja anniskelu.

Amfi-teatteri

Puolikaaren muodossa oleva ulkonäyttämö, lava 16 m2, katsomo 100 m2, yleisökapasiteetti maksimissaan 100 istumapaikkaa. Tilassa ei ole kiinteätä tekniikkaa.

Kulkuyhteydet

Teatteri sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella. Raitiovaunu 9:n pysäkki on aivan talon edessä ja linjojen 6T ja 7 pysäkit ovat noin 300 metrin etäisyydellä. Ruoholahden metroasema on viiden minuutin kävelymatkan päässä.