Viirus rekryterar en marknadsföringsassistent på deltid!

Teater Viirus söker en marknadsföringsassistent på deltid.

Till arbetsuppgifterna hör gruppförsäljning, turnéförsäljning och att arrangera publikevenemang.

Du jobbar i nära kontakt med vår marknadsförare och dina arbetsuppgifter kan utvecklas och formas vidare enligt dina kunskaper och intressen.

Anställningen är på deltid med en lön på 1250 euro / månad och med ett medeltal på 19 arbetstimmar i veckan. Kontraktet gäller för ett år med möjlighet till förlängning. Arbetet inleds enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Arbetet kan till en stor del uföras på distans men vi ser dig gärna också på kansliet vid behov och då du själv känner för det.

Fritt formulerad ansökan samt CV ska skickas till Viirus marknadsförare Elis Henell senast den 15.4.2022 via mejl på elis.henell@viirus.fi. Elis svarar på förfrågningar om arbetsuppgifterna på mejl eller telefon: 050-4440344.

Viirus är en Helsingforsbaserad svenskspråkig, konstnärlig ensembleteater grundad 1987. Teatern har 13 anställda samt tiotals frilansare varje år. Teatern producerar föreställningar för hemmascenen på Busholmen, turnerar med föreställningar runt om i Finland och kuraterar Viirus GUEST. Viirus spelar årligen ca 160 föreställningar.

Blivande kollegor kanske? Varför inte!