Vi rekryterar aulavärdar!

Vill du höra till ett glatt arbetsgäng med självständigt arbete som passar till exempel för en studerande? Teater Viirus söker aulavärdar som jobbar under föreställningskvällar. Till arbetsuppgifterna hör att ställa i ordning aulan och baren, biljett- och barförsäljning samt att texta en del av föreställningarna. Arbetspassen är normalt 3-4h men kan variera. Vi söker dig som kan jobba 2-4 arbetspass i veckan, både vardagskvällar och lördagar. Timlönen är 13€. I kontraktet ingår även städturer med en timlön på 17€. Arbetet inleds enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Låter det här som något för dig? Skicka en fritt formulerad ansökan och CV till viirus@viirus.fi senast den 23.9.2022. Sofie Gammals (administrativ koordinator) svarar på frågor: +358 505958688.

Viirus är en Helsingforsbaserad svenskspråkig, konstnärlig ensembleteater grundad 1987. Teatern har 13 anställda samt tiotals frilansare varje år. Teatern producerar föreställningar för hemmascenen på Busholmen och turnerar också med föreställningar runt om i Finland.