Vi anställer en informations- och marknadsföringsansvarig på heltid

REKRYTERINGEN AVSLUTAD.

Viirus söker en informations- och marknadsföringsansvarig. Till huvuduppgifterna hör planering, koordinering och förverkligande av Viirus externa kommunikation och marknadsföring. Du ansvarar för teaterns somekanaler, hemsidor, kundkontakt, biljettsystem, marknadsföringsstrategi och brand.

Vi önskar att du har en utbildning som motsvarar uppgifterna, god organisationsförmåga, goda kunskaper i kommunikation och marknadsföring på sociala medier. Arbetet kräver utmärkta kunskaper i svenska samt goda kunskaper i finska och engelska. Egen initiativförmåga, kunskaper i video- och bildeditering samt ett intresse och en förståelse för kultur och scenkonst ses som en fördel.

Anställningen inleds med en inskolning i augusti.

Lönen är 2970 € / månad.

Fritt formulerad ansökan samt CV skickas per e-post till Viirus administrativa ledare Martin Bahne martin.bahne@viirus.fi före 10.6.2024. Arbetsprover och annat dylikt uppskattas också. Intervjuer hålls fortlöpande och anställningen påbörjas i augusti.

Informatör Elis Henell svarar på frågor om arbetsuppgifterna per e-post (elis.henell@viirus.fi), Viirus administrativa ledare Martin Bahne svarar på övriga frågor om anställningen.

Viirus är en svenskspråkig ensembleteater belägen på Busholmen i Helsingfors. Vi producerar scenkonst för hemmascenen och turnéverksamhet samt kuraterar ett digert gästspelsprogram. Vi erbjuder en konstnärligt ambitiös arbetsplats med en stark arbetsgemenskap.