Vi anställer en informations- och marknadsföringsansvarig på heltid

Viirus söker en informations- och marknadsföringsansvarig. Till huvuduppgifterna hör planering, koordinering och förverkligande av Viirus externa kommunikation och marknadsföring. Du ansvarar för teaterns somekanaler, hemsidor, kundkontakt, biljettsystem, marknadsföringsstrategi och brand.

Vi önskar att du har en utbildning som motsvarar uppgifterna, god organisationsförmåga, goda kunskaper i kommunikation och marknadsföring på sociala medier. Arbetet kräver utmärkta kunskaper i svenska samt goda kunskaper i finska och engelska. Kunskaper i video- och bildeditering samt ett intresse och en förståelse för kultur och scenkonst ses som en fördel.

Anställningen inleds med en inskolning så snabbt som möjligt.

Lönen är 2850 € / månad.

Fritt formulerad ansökan samt CV skickas per e-post till elis.henell@viirus.fi senast 15.2.2024. Arbetsprover och annat dylikt uppskattas också. Intervjuer hålls fortlöpande och anställningen påbörjas snarast möjligen.

Informatör Elis Henell svarar på frågor om arbetsuppgifterna på numret 050 444 0344 eller e-post elis.henell@viirus.fi.

Viirus är en svenskspråkig ensembleteater belägen på Busholmen i Helsingfors. Vi producerar scenkonst för hemmascenen och turnéverksamhet samt kuraterar ett digert gästspelsprogram. Vi erbjuder en konstnärligt ambitiös arbetsplats med en stark arbetsgemenskap.