PLAY – Där vi en gång flått

En hejdlös historia om hur allting barkar åt skogen. Pjäsen spelades 2013 på Viirus år 2013 på svenska och 2014 på finska med titeln Missä nyljimme kerran och återvänder nu i digital form!

Vi visar Där vi en gång flått på Viirus PLAY i en veckas tid från och med den 1 maj 2020 klockan 19.00.

Föreställningen textas till finska.

Du kan köpa stödbiljetter till föreställningen här, vilket hjälper oss att hålla upp vår verksamhet och återvända till scenen när epidemin är över. Du kan köpa en eller flera biljetter för 2€, 5€, 10€, 20€. Du får en biljett per e-post, men denna behövs inte för att se själva föreställningen.

En Facebook-diskussion ordnas klockan 18.30 på Viirus Facebook-sida med bland annat regissör Lauri Maijala som gäst.

Om föreställningen:

Marko Virtanen är framgången personifierad. Han lyckas med allt han gör, ändå känner han ingen tillfredställelse. Känner han någonting överhuvudtaget numera? Sirkku Silava är en medelmåtta som inte vet om hon är dålig, eller bara lat. Som människa anser hon sig vara god, men det saknar ju betydelse. Ödet vill att deras banor korsas. Vem utnyttjar vem? Vad är egentligen framgång? Vad är ett gott liv?

Finlands stora regissörslöfte Lauri Maijala har skapat en fantasisprakande föreställning förlagd till ett framtida Helsingfors. Desperata politiker, svanslösa rävar och oskuldsfulla körgossar försöker leva och överleva i ett land där ingenting är sig likt. Föreställningen var ett samarbete med teater 90°