Taiteiden yö Viiruksessa 15.8.2019

Kuvassa: Sue Lemström Roulettenburg -esityksessä
Kuva: Ilkka Saastamoinen

Viirus juhlii torstaina 15.8.2019 Taiteiden yötä syyskuussa ensi-iltansa saavan esityksen Roulettenburg – total entertainment forever -esityksen avoimilla harjoituksilla. Ohjaaja Jussi Sorjanen toivottaa yleisön tervetulleeksi ja tilaisuuden jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä esityksen työryhmälle. Tapahtuman yhteydessä voi tutustua tarkemmin esityksen lavastukseen ja mikset kokeilisi itsekin onneasi esityksessä käytettävässä rulettipöydässä? Lippukassalla arvotaan yllätyksiä onnekkaille. Viiruksen baarissa on tarjolla juotavaa ja pientä syötävää Happy-Hour hinnoin.

OHJELMA

18:00 Tervetuloa! Baari on auki ja soitamme musiikkia Galleriassa. Voit voittaa lippukassalta klo 18:00-20:00 yllätyksiä.

18:30 Roulettenburg – total entertainment forever avoimet harjoitukset. Esityksen ohjaaja Jussi Sorjanen toivottaa yleisön tervetulleeksi, jonka jälkeen näemme noin 20-30 minuutin demon esityksestä. Avoimien harjoitusten päätteeksi on varattu aikaa vapaalle keskustelulle. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua lavastukseen ja kokeilla onneaan rulettipöydässä. Ovet ovat auki, päätät itse milloin saavut paikalle tai lähdet.

20:00 Kiitämme illasta!