Konstens natt på Viirus 15.8.2019

På bilden: Sue Lemström i Roulettenburg
Foto: Ilkka Saastamoinen

Viirus firar Konstens natt torsdag 15.8.2019 genom att bjuda in till öppna repetitioner av höstens premiär Roulettenburg – total entertainment forever. Publiken välkomnas av föreställningens regissör Jussi Sorjanen och har efter repet möjlighet att ställa frågor till pjäsens arbetsgrupp. Det är också möjligt att ta en närmare titt på föreställningens scenografi och varför inte själv prova lyckan på det roulettspel som används i pjäsen? Fru Fortuna hägrar även kring biljettluckan och bjuder på överraskningar åt den lyckligt lottade, medan teaterns bar förser besökarna med både ät- och drickbart till Happy Hour-priser.

Vi vill också tipsa om Teaterskolan DOTs öppet hus (Viirus Studio 2) från kl. 15:00. Mera om DOTs program här: teaterskolandot.fi

PROGRAM

18:00
Välkommen! Baren står öppen och vi spelar musik i Galleriet. Fru Fortuna hägrar kring biljettluckan och bjuder på överraskningar åt den lyckligt lottade mellan kl. 18:00-20:00.

18:30
Bänka dig framför repetitionerna av Roulettenburg – total entertainment forever. Regissör Sorjanen hälsar publiken välkommen och efter att skådespelarna framfört ett 20-30 min långt utdrag ur pjäsen hålls en fri diskussion kring föreställningen, med möjlighet att ställa frågor av de närvarande i arbetsgruppen. Ta också en närmare titt på scenografin och prova själv din lycka på rouletten! Det är möjligt att komma och gå under repetitionerna och diskussionen.

20:00
Vi tackar för kvällen!