Kertomuksia 1-2-3-4

Kertomuksia 1-2-3-4 saa lokakuussa 2019 suomenkielisen kantaesityksensä, jonka jälkeen esitys kiertää syksyllä 2019 ja keväällä 2020!

Kuva: Janne Vasama

“Esitys on samanaikaisesti viihdyttävä ja ajatuksia herättävä. Se kuvaa maailmaa lapsen näkökulmasta, jossa kaikki on mahdollista.”
-VN 26.4.2018

“Toteutus on kertakaikkiaan mahtava, täynnä yllätyksiä ja neronleimauksia.”
-HBL 10.4.2018

Josette koputtaa joka aamu vanhempiensa makuuhuoneen oveen. Vanhemmat haluavat useimmiten nukkua. Ehkä he ovat menneet edellisenä iltana teatteriin, kenties ravintolaan, ehkä he ovat syöneet jopa hapankaalia. Kun äiti ja isä nukkuvat, voi viihdykettä keksiä omin päin. Josette ja hänen koiransa kertovat toisilleen ihmeellisiä tarinoita. He lentävät kuuhun ja musisoivat. Kukkia kasvaa kaikkialle.

Kertomuksia 1-2-3-4 on yllätyksellinen, taianomainen ja musiikillinen elämys 3-6 -vuotiaille lapsille. Leikimme nukeilla ja leikimme yhdessä, kerromme tarinoita itsellemme ja toisille. Jaettu mielikuvitus on kaksinkertainen ilo!

Teksti Eugène Ionesco
Suomennos Meri Anna Hulkkonen
Ohjaus, dramaturgia 
Oskar Pöysti
Näyttämöllä Meri Anna Hulkkonen och Robert Kock
Skenografia, puvustus, valosuunnittelu Janne Vasama
Äänisuunnittelu Kristian Ekholm
Musiikki Robert Kock

Esityksen kesto on noin 50 min. Esitys on suomenkielinen
Esitys on kiertueella syksyllä 2019 ja keväällä 2020.

Haastattelut
Kansainvälisen lastenkirjapäivän haastattelu
Berättelser 1-2-3-4 kiertueella (ruotsiksi)

Lisää tietoa ja tilaukset
Robin Reuter, [email protected] / +358 44 7388 374
Veronica Aspelin, [email protected] / 050 444 0344

Yhteistyössä Ensemble Bulleribockin kanssa.

Ensemble Bulleribock on vuonna 2010 perustettu vapaa teatteriryhmä, jonka toiminta ja teokset perustuvat ennakkoluulottomaan kekseliäisyyteen, hyvään mieleen ja arjen absurdiuteen. Bulleribock haluaa tehdä korkea- ja monitasoista teatteria, josta lapset ja aikuiset voivat nauttia yhdessä. Ensemble Bulleribock on tehnyt yhteistyötä mm. Espoon kulttuurikeskuksen, Svenska Teaternin ja Suomen Kansallisteatterin kanssa. 

Pressikuvat