Fira svenska dagen med Familjen Bra

Hej och välkommen att fira Svenska dagen med Viirus PLAY: Familjen Bra, nu som livestream!

Den 6 november firar vi Svenska dagen med att visa en strömmad föreställning av Familjen Bra som du kan se live från din hemmasoffa. Du kan köpa biljetter till den digitala föreställningen för 10€ (+ serviceavgift) på Lippu.fi.

Se till att ange din e-postadress när du köper biljetten. Vi skickar länken till streamen till din e-post i god tid före föreställningen.

Vi rekommenderar att du öppnar streamen en halvtimme före (kl. 18.30) föreställningen börjar för att försäkra dig om att tekniken fungerar!

Om du prenumererar Hufvudstadsbladet, Västra Nyland eller Östnyland kan du se föreställningen gratis på deras hemsidor.

Genom att strömma föreställningen vill vi ge chansen åt personer i riskgruppen att få ta en del av teaterhösten utan att behöva röra sig bland folk. Det ger också en möjlighet för personer som på grund av avstånd inte normalt kan besöka oss att bekanta sig med vår produktion. Det är samtidigt också ett intressant test för oss att skapa teater för den digitala scenen som en dag kanske blir en etablerad del av branschen.

Köp biljetter till streamen i förväg på Lippu.fi. Med en biljett kan du streama föreställningen på en apparat (dator rekommenderas).