DAN FÖRE DAN

kajkorkeaaho

Kaj Korkea-aho

sinna

Sinna Virtanen

annina2

Annina Enckell

Kaisu Koponen

Kaisu Koponen

Petri Tuhkanen

Petri Tuhkanen


ARBETSGRUPPEN

KAJ KORKEA-AHO är författare, ailment komiker och kolumnist. Har även lett barnprogram i teve, spelat teater och skrivit hörspel. Är uppväxt i Österbotten, bosatt i Helsingfors.

REGISSÖR Sinna Virtanen gjorde sin masters vid Teaterhögskolan inom dramaturgi under våren 2015. Under sina studier har Virtanen arbetat som manusförfattare, dramaturg och regissör med flera projekt i likväl stora institutioner som frigrupper. Nästa projekt är musikalen Kummitusjuna, som hon skrivit med Lauri Maijala. Den har premiär på Helsingfors Nationalteaters Studio i Böle den 14.10. Dessutom håller Virtanen på att skriva sitt första långfilms-manus.

DRAMATURG Annina Enckell är manusförfattare och dramaturg, hon har arbetat med egna och andras texter inom teater, film, radio och TV

SCENOGRAF Kaisu Koponen

LJUSDESIGNER Petri Tuhkanen är en freelancer ljusdesigner och scenograf. Tuhkanen blev klarexaminerad trädartesan (2005) från Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos. Han har arbetat med mångsidiga uppdrag på tv-, film- och teaterbranschen. Just nu är han på slutrakan av sitt mastersprogram för Ljusdesign vid Teaterhögskolan i Helsingfors. Tuhkanens arbeten har varit flera gånger nominerade för Säde-priset av bästa ljusdesignen.

LJUDDESIGN Samuli Laiho

KOSTYM Elina Riikonen

PÅ SCENEN Maria Ahlroth, Liisa Tremmel och Ole Owre Storhaug

FÖRESTÄLLNINGSDATUM

19.11 kl. 19 Dan före dan och Vinterkriget – Here we go again PREMIÄR
20.11 kl. 19 Dan före dan och Vinterkriget – Here we go again
24.11 kl. 19 Dan före dan och Vinterkriget – Here we go again
25.11 kl. 19 Dan före dan och Vinterkriget – Here we go again
28.11 kl. 15 MARATONLÖRDAG