Chelsea Hotel

Föreställningarna för hösten 2020 är inhiberade som följd av den pågående coronaepidemin.

Chelsea Hotel / Photo by Cata Portin

 

I december återvänder publikfavoriten Chelsea Hotel till Viirus repertoar! I konsertföreställningen syns den här gången Lidia Bäck istället för Emma Klingenberg, men innehållet förblir det samma. 

FÖRESTÄLLNINGAR PÅ VIIRUS

Lördag 12.12.2020 kl. 20:00 INHIBERAD
Måndag 14.12.2020 kl. 20:00 INHIBERAD

Teater Viirus har skapat en underhållande, förtjusande och musikaliskt högklassig liten konserthelhet som efter några föreställningar på Medelhavsgatan åker ut på turné. Showen passar i många olika slags lokaler och kommer garanterat att bli omtyckt av många.
– HBL 6.10.2018

CHELSEA HOTEL I EFTER NIO
Måndag 15.10.2018. 49:55 min in i programmet. 

CHELSEA HOTEL – TEASER (MED EMMA KLINGENBERG)

Chelsea Hotel är en konsertföreställning på svenska som består av mestadels nyöversatta sånger av flertalet välkända artister. I konserten medverkar skådespelarna och musikerna Niklas HäggblomRobert Kock och Lidia Bäck. 

Föreställningen är en fängslande resa tillbaka till 60- och 70-talets New York och det mytomspunna konstnärstillhållet Chelsea Hotel. Under konserten hör vi musik av bland annat Joni Mitchell, Lou Reed, John Cale, Tom Waits, Jackson Browne, Leonard Cohen och Patti Smith, men nu på svenska.

Konserten fångar in de välbekanta sångernas olika stämningar men frigör sig samtidigt från originalen. De tre musikerna arrangerar om och gör egna tolkningar av låtarna som framförs på en mängd olika instrument. De utvalda sångernas musiklyrik är symboliskt laddad och sångerna vibrerande känsliga. 

Längd Ca 1 h
Språk
Svenska

TURNÉFÖRFRÅGNINGAR
Noora Pietilä, [email protected]

CHELSEA HOTEL beställarinfo (pdf)