Rekrytering

Jobba med oss på Viirus!

Viirus söker värdar/värdinnor till våra nya utrymmen på Busholmen. Är det du som är vårt nya ansikte utåt, som välkomnar publiken till teaterns föreställningar och klubbkvällar och bidrar till att skapa en varm och ledig stämning i vår trivsamma foajé?

Till arbetsuppgifterna hör bl.a. kundbetjäning, biljettförsäljning, servering, städning och textning under föreställningarna, huvudsakligen kvällstid. Vi uppskattar god kommunikationsförmåga, ansvarskänsla och intresse för teater och konst. Tidigare arbetserfarenhet inom kundbetjäning är en fördel men inget tvång. För arbetet behöver du ett alkopass, som du vid behov kan skaffa innan du börjar. Vi talar svenska, finska och engelska, andra språkkunskaper är ett plus men inte nödvändigt. Vi erbjuder ett perfekt kvällsjobb för studerande!

Är det dig vi söker? Fritt formulerad ansökan skickas till [email protected] eller Viirus, Medelhavsgatan 14, 00220 Helsingfors, senast den 31 augusti 2017. Bifoga CV. Frågor riktas till Viirus marknadsförare Ville Vuorelma 050-444 0344, [email protected]