Chelsea Hotel

CHELSEA HOTEL

Kuva: Cata Portin

Konserttiesitys Chelsea Hotel ensi-iltaan Viiruksessa 5.10.2018

Chelsea Hotel on ruotsinkielinen konserttiesitys, joka koostuu tunnettujen artistien uudelleenkäännetyistä kappaleista. Lavalla nähdään lukuisista musiikki- ja teatteriesityksistä tunnetut näyttelijä-laulajat Niklas Häggblom, Emma Klingenberg ja Robert Kock.

Konsertti on valloittava aikamatka 60-ja 70-lukujen New Yorkiin ja sen kuuluisimpaan taideyhteisöön, Chelsea Hotelliin. Eri artistien kappaleet käyvät dialogia keskenään muodostaen kirkkaan kiehtovan kuvan maailmaa mullistaneesta aikakaudesta. Esityksessä kuullaan mm. Leonard Cohenin, Janis Joplinin, Tom Waitsin ja Bob Dylanin musiikkia.  

Konserttiesitys tulee tavoittelemaan tunnettujen laulujen sielua ja tunnelmaa, mutta tulkinnat ovat vapaita sovituksia alkuperäisistä. Kolme muusikkoa tulkitsevat laulut omannäköisikseen käyttäen laajaa valikoimaa eri instrumentteja. Esitykseen valikoituneiden kappaleiden lyriikat ovat symbolisesti ladattuja ja laulut värisyttävän tunnerikkaita. Laulunsanojen käännöksissä työryhmä pyrkii säilyttämään alkuperäisten vivahteiden ja viittausten kirjon, mutta ruotsin kieli tuo tulkintaan lumoavan erikoisvivahteensa.

Lavalla Niklas Häggblom, Emma Klingenberg ja Robert Kock

Esitykset teatteri Viiruksessa (Välimerenkatu 14, Jätkäsaari):
5.10 (ENSI-ILTA), 10.10, 11.10 kello 20:00, sekä 13.10 kello 15:00.

Kesto n. 1h

Liput Peruslippu 24 € / Eläkeläiset 18 € / Opiskelijat & työttömät 12 €

Liput saatavilla lippu.fi:ssä ja Viiruksesta, [email protected] / 09 440 224

Esitys on myös tilattavissa loka-joulukuun 2018 ajalla.
Tiedustelut: Kiertuetuottaja Veronica Aspelin, [email protected] / 050 4440 344