Jätkäsaari

VIIRUS JÄTKÄSAARESSA

Viirus on muuttanut Jätkäsaareen! Uudet tilat osoitteessa Välimerenkatu 14 koostuvat mm.

Viirus Suuri sali: 350 m2, leveys 19,8m, pituus 15,7m, ripustuskorkeus 5,2m. Black box-tyylinen teatterisali, podesta-katsomossa on maksimissaan noin 150 istumapaikkaa ja salin yleisökapasiteetti ilman katsomoa noin 300 seisomapaikkaa. Pakettiauto (korkeus maksimissaan 2,7m) ajettavissa takanäyttämön läheisyyteen. Erilaista tekniikkaa on saatavilla sopimuksen mukaan (mm. perinteiset teatteriheittimet, liikkuvia ja staattisia led-heittimiä, äänentoistolaitteisto).

Studio 1: 58 m2, leveys 5,8m, pituus 10m, ripustuskorkeus 2,9m. Perinteiset teatteriheittimet, perusäänentoisto (left-right), katossa noin 1x1m grid, ripustus 100kg/m2. Yleisökapasiteetti maksimissaan 45 istumapaikkaa. Tilassa myös lukittavaa kaappitilaa.

Harjoitussali: 57 m2, leveys 6m, pituus 7m (vapaa lattiatila), korkeus 2,7m. Keittiönurkkaus käytettävissä. Tila ei sovellu esityksiin.

Galleria: 115 m2. Aula- ja galleriatila, jossa suuret ikkunat Välimerenkadun suuntaan. Sopii erityisen hyvin konserttien, klubien, performanssien, seminaarien ja muiden kevytrakenteisten tapahtumien järjestämiseen. Tekniikka sovittavissa erikseen. Kalusteet täysin muunneltavissa. Yleisökapasiteetti istuma- ja seisomapaikkoineen yhteensä 80. Tilaan saatavilla myös satelliittibaari ja anniskelu.

Amfi-teatteri: puolikaaren muodossa oleva ulkonäyttämö, lava 16 m2, katsomo 100 m2, yleisökapasiteetti maksimissaan 100 istumapaikkaa. Tilassa ei ole kiinteätä tekniikkaa.

Teatterin kanssa samassa rakennuksessa toimiva moderni pohjoismainen ravintola Skøgul
tarjoaa tilaisuuksien yhteyteen catering-palveluita.

Teatteri sijaitsee Länsisataman ja Ruoholahden metron läheisyydessä, raitiovaunu 8:n pääte-
pysäkki on vain kivenheiton päässä ja linja 9 pysähtyy aivan oven eteen.  

Tervetuloa Suomen uusimpaan teatteritilaan ja tuoreimpaan kaupunginosaan!

Yhteydenotot ja hintatiedustelut:
Mirkka Maikola
Ohjelmatuottaja
[email protected]
+358 50-5437841

Ravintola Skogul sijaitsee Viiruksen lämpiön vieressä ja on auki yleisölle esitysten tauoilla.

© Tietoa Finland Oy