Berättelser 1-2-3-4

Berättelser 1-2-3-4 kiertueella syksyllä 2018

Josette koputtaa joka aamu vanhempiensa makuuhuoneen oveen. Vanhemmat haluavat useimmiten nukkua. Ehkä he ovat menneet edellisenä iltana teatteriin, kenties ravintolaan, ehkä he ovat syöneet jopa hapankaalia.

Kun äiti ja isä nukkuvat, voi viihdykettä keksiä omin päin. Josette ja hänen koiransa kertovat toisilleen ihmeellisiä tarinoita. He lentävät kuuhun ja musisoivat. Kukkia kasvaa kaikkialle.

Berättelser 1,2,3,4 on yllätyksellinen, taianomainen ja musiikillinen elämys 3-6 -vuotiaille lapsille. Leikimme nukeilla ja leikimme yhdessä, kerromme tarinoita itsellemme ja toisille. Jaettu mielikuvitus on kaksinkertainen ilo!

Ohjaus & dramaturgia Oskar Pöysti
Näyttämöllä Meri Anna Hulkkonen och Robert Kock
Skenografia, puvustus & valosuunnittelu Janne Vasama
Äänisuunnittelu Kristian Ekholm
Musiikki Robert Kock

Teksti  Eugène Ionesco

Esitys on kiertueella ensi-illan 10.4.2018 jälkeen. Lisää tietoa ja tilaukset Viiruksesta:

Veronica Aspelin (050-444 0344 / [email protected])

Yhteistyössä Ensemble Bulleribockin kanssa.

Ensemble Bulleribock on vuonna 2010 perustettu vapaa teatteriryhmä, jonka toiminta ja teokset perustuvat ennakkoluulottomaan kekseliäisyyteen, hyvään mieleen ja arjen absurdiuteen. Bulleribock haluaa tehdä korkea- ja monitasoista teatteria, josta lapset ja aikuiset voivat nauttia yhdessä. Ensemble Bulleribock on tehnyt yhteistyötä mm. Espoon kulttuurikeskuksen, Svenska Teaternin ja Suomen Kansallisteatterin kanssa. 

Pressikuvat:

Kuvat: Janne Vasama